Over ons

Wij zijn sinds de zomer van 2022 gestart met Voetbal Midden Holland om o.a. in te springen op het tekort aan trainers bij voetbalclubs. Hierbij zien we dat voetbalclubs vaak veel investeren in selectieteams wat vaak ten koste gaat van de aandacht aan de andere teams. Voetbal Midden Holland biedt deze clubs begeleiding om iedereen dezelfde kansen te geven. Daarnaast voorziet Voetbal Midden Holland de jeugd in extra trainingen.

De visie van Voetbal Midden Holland is gebaseerd op vier pijlers:
• Plezier
• Voetbal
• Ontwikkeling
• Vitaliteit

Onze hoofdtrainer Marco Stolk draait al jaren mee op topniveau in het geven van voetbaltrainingen. Zelf heeft hij in de jeugd op hoog niveau gevoetbald, waaronder een aantal jaren bij de Feyenoord Academy. Als trainer heeft hij voor de jeugdteams bij Jodan Boys bewezen een toptrainer te zijn. Na een aantal jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Alphense Boys, de voetbalclub met de beste amateurjeugdopleiding van Nederland. Hier geeft hij nog steeds training aan de JO9-1 selectie en is hij assistent trainer bij de selectie van de JO14-1.

Marco heeft vele prijzen binnen gehaald, waaronder een aantal Nederlands Kampioenschappen en overwinningen op internationale toernooien. Marco verricht ook scouting werkzaamheden. Marco heeft veel ervaring met het ontwikkelen van de voetbalkwaliteiten van jeugdspelers. Dit gaat gepaard met plezier en doordachte methodes, waarin ieder kind zichzelf ontwikkelt.

Deze rijke voetbalervaring wil Marco delen met een bredere groep en doorgeven aan alle jeugd.